TWÓJ KOSZYK

ksiazka tytuł: Sprawozdanie finansowe 2015 autor: Katarzyna Trzpioła
FORMY I KOSZTY DOSTAWY
  • 0,00 zł
Produkt w wersji cyfrowej - więcej informacji tutaj

Sprawozdanie finansowe 2015

Wersja elektroniczna (brak aktualizacji)
Wydawnictwo: Wiedza i Praktyka
ISBN: 978-83-269-4649-3
Wydanie: 2016 r.
Język: polski

Dostępność: aktualnie niedostępny
35,70 zł 32,10 zł
eKsiążka (Watermark)
PDF

Sporządzając sprawozdanie finansowe za mijający rok, możemy wybrać jeden z kilku przewidzianych przez ustawodawcę wariantów. Wybór ten jest większy niż w zeszłym roku. Możemy zastosować zarówno zasady ogólne, jak i uproszczenia wprowadzane od 5 września 2014 r. dla jednostek mikro, które mogły być stosowane przy sporządzaniu sprawozdań za 2014 rok. Mamy też możliwość zastosowania nowych przepisów dotyczących małych jednostek, jeśli decyzję taką podejmie uprawniony do tego organ. W tym wypadku trzeba jednak pamiętać, iż taka możliwość dotyczy tylko jednostek sporządzających sprawozdania za okresy roczne, kończące się po 23 września 2015 r. Jaki zakres informacji należy zawrzeć w każdym z wymienionych wariantów? O tym właśnie piszemy w e-booku.

Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

orbita akceptuje płatności:

• płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier